Vi söker projektledare till Alingsås
2020-06-05

Evomatic är en av Sveriges största automationsintegratörer med huvudkontor i Karlshamn och verksamhet även i Alingsås. Vi är ett ambitiöst gäng som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar och söker ständigt kreativa personer som är sugna på att vara med och bidra till vår och sin egen utveckling. Vårt måtto är att glädje och välmående på arbetet genererar kreativitet och utveckling. Vi jobbar aktivt med våra medarbetares utveckling och välbefinnande.

Vi behöver förstärka vår projektavdelning med en projektledare. Du kommer som projektledare leda ett projektteam som tar fram kompletta automationslösningar till industrin. Våra projekt finns inom industriell automation. Vi är en flexibel organisation på Evomatic Alingsås så bred kompetens och goda affärsmässiga erfarenheter är meriterande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 

– Leda och prioritera arbetet i projektgruppen .

– Följa upp och ansvara för projektets ekonomi.

– Vara delaktig i att skapa merförsäljning inom projektet.

– Ta fram och utvärdera olika tekniska lösningar inom projektgruppen.

– Kund och leverantörskontakter.

Personliga egenskaper: Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar i projektform. Då din roll är central för vår framgång i projekten ser vi att du har god förmåga att leda människor på ett målinriktat och strukturerat sätt.

Erfarenhet/Utbildning:

Du är en Senior Projektledare med flera års erfarenhet från liknande uppdrag. Civil eller högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenheter. Vi ser att du har flera års erfarenhet som projektledare inom automationsutrustningar då du kommer att ha en central roll i vår verksamhets framgång.

Vad kan vi erbjuda dig? Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder. Evomatic Har verksamheter både i Alingsås och Karlshamn båda verksamheterna har nya ändamålsenliga lokaler. Vi har även sociala aktiviteter för våra anställda flera gånger per år utanför arbetstid och varje morgon samlas vi för vår gemensamma frukost som företaget bjuder på.

Vi kommer även fortsättningsvis att arbeta med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

Kompletterande information lämnas av platsansvarig för Alingsås verksamheten Magnus Flach 0707 647707 alt. . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.

 

Vi söker projektledare till Alingsås

2020-06-5

Fler nyheter