Vi söker erfaren programmerare av PLC- och robotsystem till Karlshamn
2021-04-21

Vi behöver förstärka vår automationsavdelning med en erfaren automationsingenjör. Du kommer att ingå i ett team av engagerade programmerare som i projektform med övriga verksamheten tar fram kompletta automationslösningar till industrin.

Arbetsuppgifter och andra ansvarsområden:

– PLC- och robotprogrammering.

– HMI och servodrifter.

– Kund och leverantörskontakter.

Personliga egenskaper:

Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar gemensamt i projektform.

Erfarenhet/Utbildning:

Du är civil/högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenheter. Du har flera års erfarenhet som programmerare inom automationsutrustningar. PLC-system bör vara din huvudkompetens, med åtminstone en grundläggande kunskap i programmering av industrirobotar. Kunskap inom elkonstruktion och maskinsäkerhet är meriterande. Projekten medför mycket kontakter med kunder och leverantörer inom och utom Sverige. Förmågan att utrycka sig i tal och skrift på engelska och svenska där därför ett krav. Tjänsteresor är periodvis också en naturlig del i arbetet.

System:

Vi arbetar i med de större leverantörerna, främst Siemens, ABB och Yaskawa.

Vad erbjuda vi dig:

En anställning på ett av Sveriges vassaste automationsföretag. Evomatic är ett stabilt växande företag, idag över 85 anställda, med en hög teknisk kompetensnivå bland medarbetarna. Du kommer jobba i ett team där vi tillsammans löser de mest utmanande och innovativa projekten. Vi jobbar i många branscher, till exempel livsmedels-, förpacknings-, medicin- och fordonsindustrin. Detta gör arbetet både stimulerande och omväxlande.

Kompletterande information lämnas till Andreas Brovall på 070-641 67 23 eller . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.

Vi söker erfaren programmerare av PLC- och robotsystem till Karlshamn

2021-04-21

Fler nyheter