Projektledare: Generell Industri / Karlshamn
2022-08-31

Vi behöver förstärka vår verksamhet med en strukturerad och affärsmässig projektledare för att samordna våra projekt.
Som projektledare kommer du att leda ett projektteam som tar fram kompletta automationslösningar till industrin inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå.

Våra projekt finns inom automation och är ofta baserade på robotiserade lösningar. Inom uppdraget kommer du att arbeta med kundspecifika projekt med mål avseende tid, ekonomi, resurser och kvalitet. Arbetet innefattar möten och kontakter, både internt men även externt med kunder och leverantörer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Leda och prioritera arbetet i projektgruppen.
• Följa upp och ansvara för projektets ekonomi och tidplan.
• Vara delaktig i att skapa merförsäljning inom projektet.
• Ta fram och utvärdera olika tekniska lösningar inom projektgruppen.
• Kund och leverantörskontakter.

Personliga egenskaper:
Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Du entusiasmerar, är pedagogisk och kommunikativ och brinner för att dela med dig av dina kunskaper och att utveckla andra. Du har förmågan att ha ett övergripande perspektiv när det krävs men du kan även fokusera på detaljer. Du ser lösningar där andra ser problem och har ett genuint intresse för kundens unika situation, något du även vill förmedla till dina teammedlemmar.

Erfarenhet/Utbildning:
Vi söker dig som har som har landat i din roll som projektledare och har ett stort intresse för både ledarskap och teknikutveckling.
Du har teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter och god ekonomisk förståelse så att du kan se helheter och göra konsekvensanalyser, meriterande om du har erfarenhet från automationsbranchen då du kommer att ha en central roll i vår verksamhets framgång.

Vad kan vi erbjuda dig:
Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder. Vårt nybyggda Automationscenter i Karlshamn består av ändamålsenliga och moderna lokaler som bland annat innehåller ett eget gym för vår personal.
Vi kommer även fortsättningsvis att arbeta med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.
Kompletterande information lämnas av Per Jeppsson på 0733-800480 alt. . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.
Sista ansökningsdag är 30/9. Men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Projektledare: Generell Industri / Karlshamn

2022-08-31

Fler nyheter