Servicetekniker

Vi söker en automationsingenjör till vår eftermarknadsavdelning i Karlshamn.

Vi behöver förstärka vår eftermarknadsavdelning med ytterligare en tekniker. Evomatic sätter ett ökat fokus på service i levererade projekt vilket skapar rejäl tillväxt i denna sektor. Du kommer att ingå i ett eftermarknadsteam av engagerade medarbetare som i olika arbetsformer tillsammans med övriga verksamheten förvaltar och förbättrar levererade utrustningar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 

– Eftermarknadsuppdrag hos kund av levererade utrustningar.

– Förebyggande och planerat underhåll.

– Förbättringsprojekt i befintliga utrustningar.

Personliga egenskaper: Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort servicefokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna och externa kontakter då vi mestadels jobbar i projektform.

Erfarenhet/Utbildning: Du är ingenjör eller har motsvarande erfarenheter. Vi ser att du har några års erfarenhet inom automation eller liknade verksamhet. Som tekniker på Evomatic kommer du att arbeta både med PLC, HMI och robot teknik.

Vad erbjuda vi dig: Vi är ett företag som jobbar med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

Kompletterande information lämnas av Andreas Eriksson 0708-424141 alt. andreas.eriksson@evomatic.se . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.

 

By |2019-05-27T15:59:16+00:00maj 27th, 2019|Karriär|