Sales Area Manager: Karlshamn
2022-11-09

Om Evomatic

Evomatic AB i Karlshamn ingår sedan juni 2022 i SHAPE Technologies Group. Vi behöver nu förstärka vårt team med en engagerad och affärsinriktad säljare. Har du tidigare erfarenhet inom sälj, är driven och kommunikativ samt önskar utvecklas i ett expansivt företag? Då är detta tjänsten för dig.

Arbetsbeskrivning

Som Sales Area Manager på Evomatic arbetar du med att förhandla och driva affärer till avslut och du ansvarar över säljfrågor och säljplaner för aktuella kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av regelbundna kundbesök, framtagning av offerter och kalkyler samt säljbudgetansvar. Som Sales Area Manager ingår du i ledningen för det aktuella affärsområdet samt Evomatics marknadsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom teknik eller liknande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning men i huvudsak är du utvecklingssökande, serviceintriktad och har god kommunikativ förmåga. Kunskap om lagar och avtal inom marknad och försäljning är meriterande. Förmåga att tala och skriva obehindrat på svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Resor i hela världen ingår i uppdraget.

Vem är du?

För att trivas med arbetet är det viktigt att ha ett genuint teknikintresse med inriktning automation och förmåga att arbeta med olika kulturer. Det är viktigt att du är driven, ansvarstagande och har förmågan att arbeta självständigt. Du är öppensinnad och strukturerad samt affärs- och prestationsdriven med ett lösningsfokuserat tänk. Du har god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör med förmåga att hantera många ämnen parallellt.

Ytterligare information

Heltidsanställning, Resor i och utanför Sverige förekommer.

Mer om företaget

Du kan läsa mer om oss här: https://www.evomatic.se/.

Rekryteringsprocessen

Vi kommer att hålla intervjuer löpande under hela ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Din ansökan skickar du senast den 15/12 till

Kontaktuppgifter:

För frågor kontakta affärsområdeschef Kenneth Jonsson,

Sales Area Manager: Karlshamn

2022-11-9

Fler nyheter