Projektledare
2020-01-28

Vi söker en projektledare till vår verksamhet i Karlshamn.

Vi behöver förstärka vår projektavdelning med en Projektledare. Du kommer som projektledare leda ett projektteam som tar fram kompletta automationslösningar till industrin. Våra projekt finns inom automation och är ofta baserade på robotiserade lösningar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 

– Leda och prioritera arbetet i projektgruppen .

– Följa upp och ansvara för projektets ekonomi.

– Vara delaktig i att skapa merförsäljning inom projektet.

– Ta fram och utvärdera olika tekniskalösningar inom projektgruppen.

– Kund och leverantörskontakter.

 

Personliga egenskaper: Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar i projektform. Då din roll är central för vår framgång i projekten ser vi att du har god förmåga att leda människor på ett målinriktat och strukturerat sätt.

Erfarenhet/Utbildning: Du är civil eller högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenheter. Vi ser att du har flera års erfarenhet som projektledare inom automationsutrustningar då du kommer att ha en central roll i vår verksamhets framgång.

Vad kan vi erbjuda dig? Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder. Vi har precis haft invigning på vårt helt nybyggda Automationscenter i Karlshamn som består av helt nya ändamålsenliga lokaler som bland annat innehåller ett eget gym för vår personal. Vi har även sociala aktiviteter för våra anställda flera gånger per år utanför arbetstid och varje morgon samlas vi för vår gemensamma frukost som företaget bjuder på.

Vi kommer även fortsättningsvis att arbeta med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

Kompletterande information lämnas av Platschef Mats Pettersson på 070-7587798 alt. . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.

Projektledare

2020-01-28

Fler nyheter