Projektchef: Lidköping
2022-12-07

Vi behöver förstärka vår verksamhet med en strukturerad och affärsmässig projektchef.

Som projektchef arbetar du främst med att leda och ansvara över projektavdelningen och dess medarbetare. Du intar också själv projektledarrollen i en del projekt och sätter upp mål, följer framsteg och leder projekten från offert till slutlevererad produkt.

Våra projekt finns inom automation och är vanligtvis baserade på robotiserade lösningar. Projekten ligger långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Leda och utveckla projektavdelningen och dess medarbetare
  • Säkerställa en säker och tillfredsställande arbetsmiljö för dina medarbetare
  • Planera, leda, förvalta och följa upp projekt i en projektledarroll
  • Kund- och leverantörskontakt
  • Säkerställa kvalitet och effektivitet i projekten
  • Ansvarar för ekonomisk projektredovisning till bolagets ekonom

Personliga egenskaper:

Vi värdesätter att du har god ledarskapsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Du entusiasmerar, är pedagogisk, lugn och kommunikativ samt brinner för att dela med dig av dina kunskaper och att utveckla andra. Du är lösningsfokuserad, flexibel och har ett stort teknikintresse. Uppdraget kräver att behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenhet/Utbildning:

Vi söker dig som har som har minst tre års erfarenhet av projektledning samt ett stort intresse för teknikutveckling. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i chefsposition.

Du har kandidatexamen inom relevant område och god ekonomisk förståelse, meriterande om du har erfarenhet från automationsbranchen.

Vad kan vi erbjuda dig:

Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder. Tjänsten är placerad på vår moderna enhet Lidköping.

Vi kommer även fortsättningsvis att arbeta med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

Ansökningar med bifogat CV skickas till .

Kompletterande information lämnas av kontaktperson: Per Josefsson, 0708317527. Sista ansökningsdag är 2023-04-03. Men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Vi har i denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Projektchef: Lidköping

2022-12-7

Fler nyheter