Automationsingenjör

Automationsingenjör2019-05-27T16:31:19+00:00

Project Description

Vi söker en automationsingenjör till vår verksamhet i Karlshamn.

Vi behöver förstärka vår teknikavdelning med en automationsingenjör. Du kommer att ingå i ett team av engagerade programmerare som i projektform med övriga verksamheten tar fram kompletta automationslösningar till industrin.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 

– PLC-programmering.
– HMI och servodrifter.
– Kund och leverantörskontakter.

Personliga egenskaper: Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar i projektform.

Erfarenhet/Utbildning: Du är civil/högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenheter. Vi ser helst att du har några års erfarenhet som programmerare inom automationsutrustningar men är inget absolut krav då vi kan erbjuda dig en utveckling inom området.

Mjukvaror: Vi arbetar i med de större leverantörerna, så som Siemens, ABB etc.

Vad erbjuda vi dig: Vi är ett företag som jobbar med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

Kompletterande information lämnas av Daniel Millbourn 073-1434845 alt. daniel.millbourn@evomatic.se . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.