Mekanisk konstruktör
2018-02-10

Vi söker en mekanisk konstruktör till vår verksamhet i Karlshamn.

Vi behöver förstärka vår teknikavdelning med en mekanisk konstruktör. Du kommer att ingå i ett team av engagerade konstruktörer som i projektform med övriga verksamheten tar fram kompletta automationslösningar till industrin.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 

– Konstruktion.

– Beräkning.

– Kund och leverantörskontakter.

– Beredning av kundförfrågningar.

– Delprojektledare för konstruktionsfasen

Personliga egenskaper: Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar i projektform.

Erfarenhet/Utbildning: Du är civil eller högskoleingenjör i maskinteknik eller har motsvarande erfarenheter. Vi ser att du har flera års erfarenhet som konstruktör inom automationsutrustningar då du kommer att ta en ledande roll med konstruktionsansvar i våra projekt.

Mjukvaror: Vi arbetar i CAD-programmet Inventor (även i viss mån Solid Works). Kunskap och erfarenhet av FEM-beräkningar är meriterande.

Vad erbjuda vi dig? Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder. Samtidigt är vi i startfasen av en stor byggnation som kommer ge oss helt nya och ändamålsenliga lokaler och tydliggöra oss som ett komplett leverantör av automationsprodukter. Vi kommer även fortsättningsvis att arbeta med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

Kompletterande information lämnas av Patrik Enarsson på 070-8336015 alt. patrik.enarsson@evomatic.se . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.

 

annonsmek

 

Mekanisk konstruktör

2018-02-10

Fler nyheter