Mekanisk Konstruktör: Karlshamn
2022-11-22

Om Evomatic

Evomatic AB I Karlshamn ingår sedan juni 2022 i SHAPE Technologies Group och vi behöver nu förstärka vårt team med en erfaren mekanisk konstruktör.

Arbetsbeskrivning

Som mekanisk konstruktör på Evomatic arbetar du med varierande och intressanta uppgifter i syfte att skapa design- och ingenjörslösningar åt kund. Mer konkret innebär det att ta fram konstruktionslösning som uppfyller alla konstruktionskrav, sammanställa och analysera konstruktionskrav samt skapa sammanställningsritning och övrigt installations-, inköps- och produktionsunderlag. Du kommer också klarlägga systemets gränssnitt och kommunicera till övriga resursgrupper i projektet, leda interna konstruktionsgenomgångar samt ta fram material för och genomföra kundutbildning. Arbetet innefattar också kund- och leverantörskontakt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom mekanisk konstruktion, teknik eller liknande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete, har tidigare arbetat med CAD-program, exempelvis Inventor, och du har grundläggande kunskaper i hållfasthetsberäkning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse. Som person är du strukturerad, ansvartagande och har förmåga att arbeta självständigt. Du har en stark analytisk förmåga, är affärs- och prestationsdriven med ett lösningsfokuserat tänk samt öppensinnad, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vi gillar att jobba hårt mot gemensamma mål men samtidigt vill vi ha roligt längs resans gång, därför är också utrymme för gemenskap och skratt viktigt för oss.

Ytterligare information

Heltidsanställning, Resor i och utanför Sverige kan förekomma.

Ansökan Din ansökan skickar du senast den 15/12 till: .

Vi kommer att hålla intervjuer löpande under hela ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter

För frågor gällande tjänsten kontakta affärsområdeschef Kenneth Jonsson, eller projektchef Martin Eldh, .

Mekanisk Konstruktör: Karlshamn

2022-11-22

Fler nyheter