Mechanical Design Engineer: Lidköping
2022-09-01

Vi behöver förstärka vårt automations-team i Lidköping med en strukturerad och affärsmässig ’mechanical design engineer’ med erfarenhet av kundanpassade systemlösningar. Du kommer jobba på plats från vårt kontor i Lidköping tillsammans med ett team bestående av säljare, elektrisk designer, inköp, projektledare, PLC och robotprogrammerare. Du kommer tillsammans med säljare / affärsområdeschef ansvara för konceptlösningar och layouter i offertstadiet, framtagande av detaljritningar med tillhörande stycklistor i projektstadiet samt vid behov kommunicera direkt med kunder och leverantörer. Du kommer således vara delaktig från idéstadie till fullbordade leveranser hos kund.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Konceptlösningar.
  • Framtagande av detaljritningar.
  • Kund och leverantörskontakter.

Erfarenhet/Utbildning

Du har en avslutad högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som har goda kunskaper i Inventor/SolidWorks. Du ska också ha goda kunskaper inom pneumatik, vacuum, mekaniska system, servomotorer, transportörer, gripdon och robotar. Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Du har också tidigare erfarenhet inom den tillverkande industrin. Kunskaper inom RobotStudio, MotoSim eller liknande är meriterande. Tjänsteresor inom och utom Sverige kan förekomma.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och kommunikativ. Vi ser också att du har god analytisk förmåga samt ett genuint och stort teknikintresse.

Vad kan vi erbjuda dig

En anställning på ett av Sveriges vassaste automations-företag. Evomatic är ett stabilt växande företag, idag över 85 anställda, med en hög teknisk kompetensnivå bland medarbetarna. Vi jobbar i många branscher, till exempel livsmedels-, förpacknings-, medicin- och fordonsindustrin. Detta gör arbetet både stimulerande och omväxlande.

Tjänsten är på heltid och tillträde är snarast möjligt. Lön enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansök genom att maila CV och personligt brev till joachim.ullberg@evomatic.se senast den 30/9. Urval sker löpande.

Kontaktperson: Joachim Ullberg, 070-67 75 941.

Mechanical Design Engineer: Lidköping

2022-09-1

Fler nyheter