Key Account Manager: Karlshamn
2023-10-10

Vi söker Key Account Manager till området generell industri.

På Evomatic AB i Karlshamn och Lidköping arbetar idag ca 92 medarbetare som utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar. Vi är en del av Shape Technologies Group, en global organisation med ca 3500 medarbetare och ett världsomspännande nätverk av kunskap och teknisk expertis. Tillsammans skapar vi smarta, effektiva och kundanpassade robotlösningar för en mer hållbar framtid.

Som företag befinner vi oss i en spännande expansiv utvecklingsfas. Idag befinner vi oss på två orter, Ronneby och Karlshamn, under 2024 flyttar vi in i nybyggda gemensamma lokaler i vackra Stilleryd i Karlshamn. Vi vet att framtiden är automatiserad och söker nu en Key Account Manager till vårt område generell industri

Är du vår nästa medarbetar? Om du är lika nyfiken på oss som vi är på dig besök vår hemsida på www.evomatic.se och ta reda vilka vi är.

 

Arbetsbeskrivning:

Som säljare på Evomatic har du ett varierande uppdrag innehållande hög tekniknivå. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Aktivt identifiera och bearbeta potentiella slutkunder i Sverige för att förstå deras behov inom automation och utarbeta långsiktiga relationer.
  • Utarbeta kunderbjudande inom automation ihop med kund och våra interna teknikresurser.
  • Tillsammans med stödresurser aktivt driva säljprocessen mot våra slutkunder inom affärsområdet.
  • Driva vidare Evomatics utveckling inom Affärsområdet vad beträffar marknadsstrategier.
  • Aktivt marknadsföra Evomatics namn via delta i kund och mässevent.

 

Profil:

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller har erfarenhet från försäljning av kundspecifika tekniklösningar, meriterande är om det varit inom området automation.

Som person är du självgående och proaktiv med stort fokus på goda och långsiktiga kundrelationer.

Vi vill att du som person är du målmedveten, problemlösande, engagerad och har en stark analytisk förmåga. Vi värdesätter lagspelare med god social kompetens som har fokus på att teamet lyckas och att vi som företag förknippas med kvalité genom vårt goda arbete och leverans. Du är kommunikativ och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

 

Uppdraget

Du kommer jobba i ett team som ansvarar för automationslösningar inom affärsområdet Generell industri där vi tillsammans säljer och genomför utmanande och innovativa projekt. Detta gör arbetet både stimulerande och omväxlande.

Vi tror på en stark, välkomnande och inkluderande företagskultur som gör människor engagerade. Vi erbjuder en tjänst på ett företag på fram marsch, en plats i ett team som gillar att hitta på saker tillsammans, en ny och fräsch arbetsplats, friskvård och hög tekniks kompetens att bolla frågor med.

 

Placering: Tjänsten kan utgå från bostaden (hemmakontor) men en närhet till våra kontor i Karlshamn och Lidköping har fördelar.

 

Ytterligare information:

Heltidsanställning. Resor i och utanför Sverige förekommer.

 

Frågor kring tjänsten?

Rekryterande chef är Mats Pettersson som driver teamet inom Generell industri svarar gärna på dina frågor, ring eller maila honom på telefon 0707587798 eller .

 

Ansökan:

Vill du vara en del av vårt automationsteam, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi kommer att hålla intervjuer löpande under hela ansökningstiden.

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till senast den 2023-11-31.

Vi har i denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Key Account Manager: Karlshamn

2023-10-10

Fler nyheter