Shipper and Receiver: Karlshamn/Ronneby
2023-09-19

Shape process automation är en del av Shape Technologies Group somn är en global ledare inom avancerade processlösningar. Som företag befinner vi oss i en spännande expansiv utvecklingsfas. Idag befinner vi oss på två orter, Ronneby och Karlshamn, men under 2024 flyttar vi in i gemensamma nybyggda lokaler i vackra Stilleryd i Karlshamn.

Tillsammans skapar vi smarta, effektiva och kundanpassade robotlösningar för en mer hållbar framtid. Vi är en del av en global organisation med ca 3500 medarbetare och ett världsomspännande nätverk av kunskap och teknisk expertis. Med en stark gemenskap utvecklar vi tillsammans framtidens automation med innovativa lösningar.

 

Logistikmedarbetare

I en spännande utvecklingsfas behöver vi nu en logistikmedarbetare i vårt team inom ship and receive. Som logistikmedarbetare kommer du att arbeta under ledning av inköpschefen och arbeta för effektiv lagerhantering och distribution av material till både externa och interna kunder.

På vår enhet i Ronneby är vi idag ca 60 medarbetare som ser en ökad orderingång och behöver förstärka med fler medarbetare. Eftermarknad, där vi servar våra kunder med reservdelar, är en stor del av vår verksamhet och vi behöver förstärka vår hantering.

Ditt fokus kommer att vara att erbjuda service samtidigt som du upprätthåller hög kvalitet och en säker arbetsmiljö.

 

Ditt uppdrag blir

 • Ordermottagning, in- och utleveranser
 • Förbereda för transport, plockning och paketering
 • Ta hand om det interna lagret, med produkter som är i produktion
 • Kvalitetskontroll av ankommande gods
 • Inventering av lager
 • Truckkörning
 • Lastning och lossning av gods
 • Montering och tillverkning av kit
 • Bokningar av transport samt avstämning att kunden får sin order enligt bekräftelse.
 • Fakturering i samband med att materialet skickas ut och kontering av speditörsfakturor
 • Du är delaktig i logistikflödet både externt och internt.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och har ett kundfokus. För att trivas hos oss är du en energisk person med god fysisk förmåga. Du är självgående och kan organisera ditt eget arbete. Du har goda datakunskaper och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För oss är det viktigt att du är en lagspelare och att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Ibland är det högt tempo så du behöver har förmåga att prioritera och arbeta med deadlines med bibehållen leveransgaranti och resultat.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager och/eller logistikarbete.

 

Allmänt för tjänsten

Tjänsten är tillsvidare på heltid, tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Mer om företaget

Du kan läsa mer om oss här: www.shapeprocessautomation.com eller på www.evomatic.se.

 

Rekryteringsprocessen

Varmt välkommen med din ansökan senast den 8 oktober. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan skickar du till: .

 

Kontaktuppgifter

För frågor kontakta vår inköpschef Patrik Johansson på  eller
HR business partner Anna Isaksson på: .

Vi har i denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Shipper and Receiver: Karlshamn/Ronneby

2023-09-19

Fler nyheter