Mechanical Design Engineer: Ronneby/Karlshamn
2023-05-30

Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Våra medarbetar utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Vi är ett världsomspännande team av branschfolk som möjliggör morgondagens tekniklandskap, och vi är förväntansfulla över vad framtiden har att erbjuda. Vi är ingenjörer, analytiker, tekniker, skapare, visionärer, tänkare och innovatörer som styrs av samma förenande uppdrag: att möjliggöra något fantastiskt.  

 

Vi söker en kreativ och lösningsorienterad Maskinkonstruktör 

Vi erbjuder dig en roll som maskinkonstruktör i vårt engineering team som består av kvalificerade kollegor inom el, automation/maskinstyrning och mekanik. Vi arbetar i projektform och designar skräddarsydda lösningar till våra kunder. Våra projekt består av olika grader av nyutveckling och är kombinationslösningar utifrån våra standardmoduler. Du blir även delaktig i våra utvecklingsprojekt där utveckling av nya och befintliga maskiner görs. 

Arbetsuppgifter 

Som Maskinkonstruktör får du driva och ansvara för mekanik-delen i leveransprojektet. Du är med under hela processen, från idé och konstruktion till test och driftsättning. Du kommer att göra såväl övergripande layouter som detaljkonstruktioner och granskning av underlag från andra konstruktörer. Andra arbetsuppgifter i denna tjänst är teknisk sälj- och kundsupport, uppdatering av ritningar på nuvarande produkter samt att skapa dokumentation och instruktioner inom ditt specialområde. 

För att lyckas i rollen så tror vi att du   

  • Har en maskiningenjörsutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning  
  • Helst har minst 3 års erfarenhet av mekanikkonstruktion i en liknande roll 
  • Har tidigare erfarenhet av projektprocesser/teamarbete  

Vi arbetar i CAD programmen CREO (ProE) samt Solid Works och ser en stor fördel om du har kompetens och erfarenhet av programmen.  

Som person har du ett genuint och brett intresse av konstruktion och ser utmaningar som något positivt. Du är strukturerad, analytisk och van att fatta egna beslut. Du stimuleras av att skapa nya lösningar och värden för dina kunder tillsammans med ditt team.  

Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska obehindrat, i tal och skrift. 

Vårt företag är inne i en spännande förändringsprocess och hela verksamheten kommer att flytta till Karlshamn inom en snar framtid. Tjänsten är till en början placerad i Ronneby, men kommer att så småningom placeras i Karlshamn. 

Du ansöker genom att besöka vår karriärsida och klicka på Ansök för den tjänsten du är intresserad av senast 2023-01-31.

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Robert Lundström,

 

Mechanical Design Engineer: Ronneby/Karlshamn

2023-05-30

Fler nyheter