Mechanical Assembler: Karlshamn
2023-05-31

Evomatic AB I Karlshamn ingår sedan juni 2022 i SHAPE Technologies Group och vi behöver nu förstärka vårt team med en erfaren mekanisk montör.

 

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av mekaniskt montage och installationsarbeten av specialmaskiner samt robotceller med högt teknikinnehåll. I rollen som mekanisk montör kommer även reparationer, ritningsläsning samt arbete med fixturer att förekomma. Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av montage och installationsarbeten av specialmaskiner och robotceller. Du har en bakgrund som har gett dig goda kunskaper inom pneumatik, ritningsläsning samt montage. Du talar och skriver flytande på svenska såväl som på engelska, samt har B-körkort.

 

Personliga egenskaper:

Du motiveras av att finna lösningar och tänka innovativt. Som person trivs du med att arbeta i ett klimat där mycket händer och arbetsuppgifterna varierar. Du har god social förmåga och arbetar bra självständigt såväl som i grupp. Vidare är du kvalitetsmedveten, noggrann, professionell och har stort kundfokus i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du är flexibel då arbete på annan ort förekommer.

 

Vad erbjuder vi dig?

Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtaganden mot flera intressanta kunder. Vi ser automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

 

Välkommen in med din ansökan med referens’’Mek-montör’’ senast 2023-06-31 till .

 

Anställningsform:

Tjänsten omfattar heltid/dagtid med start omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under hela ansökningstiden. Och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-06-31.

Frågor om tjänsten kontakta Ulf Nilsson0709-556864.

 

Vi har i denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

 

Mechanical Assembler: Karlshamn

2023-05-31

Fler nyheter