Lönekonsult: Karlshamn
2023-06-13

Shape Technologies Group är en global ledare inom avancerade processlösningar. Våra medarbetar utvecklar integrerade tillverkningsstrategier och industriella automationslösningar åt kunder i hela världen. Evomatic AB ingår i koncernens bolag Shape Process Automation och tillsammans befinner vi oss i en förändringsprocess där två bolag ska gå samman och bli ca 200 medarbetare i nya fina lokaler i Stilleryd i Karlshamn.

Vi söker nu erfaren lönekonsult till vårt bolag i Karlshamn.

Besitter du några års erfarenhet av löneprocessen? Har du dessutom arbetat på större bolag/koncerner och har kunskaper i Visma? Då vill vi komma i kontakt med dig! Avdelningen är inne i en spännande utvecklingsfas och du kommer att vara delaktig i samarbeten som rör utvecklingen av framför allt våra digitala system och arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Som lönekonsult arbetar du med support, administration och kontroll av det underlag som ligger till grund för löneprocessen från anställning till avslut. I uppdraget ingår även att hjälpa till med på ekonomiavdelningen förekommande uppgifter.

Din roll innebär bland annat:

  • Lönehantering, registrering, avstämningar, kontroll, kvalitetssäkring, uppföljning och avvikelserapportering
  • Chefsstöd och support
  • Planera och genomföra utbildningar och introduktion för chefer och personal i personalsystemet Visma
  • Lönekörning
  • Redovisning och rapportering till myndigheter, ex kontrolluppgifter
  • Personalekonomi, statistik
  • Vara HR avdelningen behjälplig med personaladministration relaterat till anställning och lön

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av löneadministration och du får gärna ha kunskap inom privat näringsliv. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och tar ansvar för din uppgift. Vidare ser vi att du är trygg och stabil och tillmötesgående i ditt bemötande. Att du har intresse, en vilja samt förmåga att hjälpa andra ser vi som en självklarhet för att passa i rollen. Du har självfallet goda kunskaper och ett brinnande intresse för lönehantering/löneadministration. Du tycker om att arbeta i team, är stresstålig, utåtriktad och har en praktisk attityd till problemlösning.

 

 

Kvalifikationer

Du har lämplig eftergymnasial utbildning med personaladministrativ inriktning, eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har god kunskap i kollektivavtal inom tekniksektorn, samt har lätt att förstå och läsa avtal. Du är väl förtrogen med att använda IT-stöd i arbetet.

Allmänt för tjänsten

Tjänsten är en särskild visstidsställning på heltid under 6 månader, tillträde snarast eller efter överenskommelse. Förlängning kan bli aktuell.
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Mer om företaget

Du kan läsa mer om oss här: https://shapeprocessautomation.com.

Rekryteringsprocessen

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2023-07-31 Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan skickar du till:

Kontaktuppgifter

För frågor kontakta Finance Manager Per Thörnqvist på: eller
HR Manager Anna Neij på:

 

Vi har i denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lönekonsult: Karlshamn

2023-06-13

Fler nyheter