Mechanical Assembler: Lidköping
2023-05-30

Evomatic i Lidköping ingår i Evomatic AB med säte i Karlshamn och är sedan juni 2022 en del av SHAPE Technologies Group. Vi vet att framtiden är automatiserad och behöver nu förstärka vårt team med en Automationsingenjör. Lidköpingskontoret sysselsätter i dag ca 10 personer. Vi jobbar med robotautomation som ett prioriterad fokusområde. Vi har fina och fräscha kontorsutrymmen samt 1200 m2 verkstad med travers. Våra kunder återfinns inom medicin, livsmedel samt verkstadsindustri. Vi har förmånen att jobba mot flertalet av de större industriföretagen inom landet.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av mekaniskt montage och installationsarbeten av specialmaskiner samt robotceller med högt teknikinnehåll. I rollen som mekanisk montör kommer även reparationer, ritningsläsning samt arbete med fixturer att förekomma. Då vi ofta jobbar med inhyrd personal kommer du ansvara för att leda deras arbete och också ansvara för vår verkstadshall.

 

Krav och kvalifikationer:

Du har läst industritekniskt program eller har motsvarande erfarenhet.

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av montage och installationsarbeten av specialmaskiner och robotceller. Du har en bakgrund som har gett dig goda kunskaper inom pneumatik, ritningsläsning samt montage. Du talar och skriver flytande på svenska såväl som på engelska, samt har B-körkort och truckkort. I uppdraget ingår att resa i hela världen, dock är vårt normala arbetsområde inom 30 mil från Lidköping. Anläggningarna byggs och testas av i vår verkstad här i Lidköping.

 

Personliga egenskaper:

Du motiveras av att finna lösningar och tänka innovativt. Som person trivs du med att arbeta i ett klimat där mycket händer och arbetsuppgifterna varierar. Du har god social förmåga och arbetar bra självständigt såväl som i grupp. Erfarenheter av personalansvar är meriterande och du kan strukturera och motivera gruppens arbete. Vidare är du kvalitetsmedveten, noggrann, professionell och har stort kundfokus i ditt arbetssätt.

 

Vad erbjuder vi dig?

Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtaganden mot flera intressanta kunder. Vi ser automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

 

Anställningsform:

Tjänsten omfattar heltid/dagtid med start omgående. Resor förekommer i arbetet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under hela ansökningstiden.

Frågor om tjänsten kontakta Svante Cederqvist på telefon 070–3561036.

 

Välkommen in med din ansökan med referens ’’Mek-montör Lidköping’’ senast 2023-06-30 till .

Mer om företaget: Du kan läsa mer om oss här: Om Oss | Evomatic

 

Vi har i denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Mechanical Assembler: Lidköping

2023-05-30

Fler nyheter