Junior Project Manager: Karlshamn
2023-03-15

Vi behöver förstärka vår projektverksamhet med en strukturerad och affärsmässig junior projektledare för att samordna våra projekt. Vi vill utveckla dig till en projektledare som framöver kommer att leda projektteam som tar fram kompletta automationslösningar till industrin inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande och utvecklande jobb i ett expansivt företag och bransch.

 

Våra projekt finns inom automation och är ofta baserade på robotiserade lösningar. Inom uppdraget kommer du att arbeta med vissa kundspecifika projekt enligt mål avseende tid, ekonomi, resurser och kvalitet. Arbetet innefattar många möten och kontakter, både internt och externt med kunder och leverantörer.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Leda och prioritera arbetet i projektgruppen.
  • Följa upp och ansvara för projektets ekonomi och tidplan.
  • Vara delaktig i att skapa merförsäljning inom projektet.
  • Ta fram och utvärdera olika tekniska lösningar inom projektgruppen.
  • Kund och leverantörskontakter.

 

Personliga egenskaper:

 

Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Du entusiasmerar, är pedagogisk och kommunikativ. Du har förmågan att ha ett övergripande perspektiv när det krävs men du kan även fokusera på detaljer.

 

Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift (Tyska meriterande).

 

Erfarenhet/Utbildning:

 

I grunden har du teknisk eftergymnasial utbildning.

Meriterande är om du har 1–3 års arbetserfarenhet från tillverkande industrin men är inget krav.

Vad kan vi erbjuda dig:

Evomatic är inne i en Expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder, så väl nationella som internationella. Vårt nybyggda Automationscenter i Karlshamn består av ändamålsenliga och moderna lokaler som bland annat innehåller ett eget gym för vår personal.

Som junior projektledare kommer du att få jobba ihop med en erfaren projektledare som stöd i din utveckling hos oss. Du kommer också få prova på olika roller inom företaget för att bygga på din tekniska kompetens och få en god kännedom om företaget. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget på sikt.

Ansökan:

Ansökningar med bifogat CV med referens ’’Junior Projektledare’’ skickas till

Sista ansökningsdag är 1/5 2023. Men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 1/5.

Kontakt:

Kompletterande information lämnas av Per Jeppsson0733–800480 alt.

Junior Project Manager: Karlshamn

2023-03-15

Fler nyheter