Evomatic söker systemsäljare mot Generell Industri.
2015-11-11

Nu behöver vi förstärka vår säljavdelning med en systemsäljare inom automationsteknik med fokusområde mot generell industrin. Arbetet består i att till nya och befintliga kunder ta fram och presentera automationslösningar inom framförallt 3P och hanteringsområdet. Evomatic är robotpartner till ABB och Yaskawa vilket innebär att det oftast är dessa fabrikat vi arbetar med. Framtagning av koncept och beredning utförs i nära samarbete med projektavdelningen på Evomatic. Där kommer du även blir en naturlig deltagare och ingå i ett team av engagerade medarbetare som i projektform med övriga verksamheten tar fram kompletta automationslösningar till industrin. Då arbetet innebär mycket resande och våra kunder finns i hela landet så ser vi att du utgår från hemmet och hanterar kommunikation med kontoret efter behov. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar i projektform.

Evomatic:

Evomatic är en komplett leverantör av robotlösningar. Vi har funnits sedan 1998 och är idag ett 50-tal medarbetare i Karlshamn som är helt inriktade på att ge våra kunder möjlighet att utvecklas, bli effektivare och mer konkurrenskraftiga. Vi arbetar över hela landet med företag inom så skilda branscher som automotive, livsmedelsindustri, tillverkningsindustri och engineering. En sak har våra kunder gemensamt – de har behov av en erfaren specialist inom automationsteknik. Vi levererar nyckelfärdiga utrustningar och ansvarar för konstruktion, programmering, installation, driftservice och eftermarknad. Oavsett vad ditt företag har för behov inom plockning, packning och palletering – så har vi tekniken och kompetensen för att konstruera pålitliga robotceller som ger ett effektivt produktionsflöde i din verksamhet.

Kompletterande information lämnas av Jonas Persson på 0705545200 alternativt på . Ansökan med bifogat CV skickas till samma adress.

 

 

Evomatic söker systemsäljare mot Generell Industri.

2015-11-11

Fler nyheter