Evomatic söker mekanisk montör
2015-12-09

Evomatic fortsätter sin expansion och kompletterar nu med ytterligare mekanisk montör. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av mekaniskt montage och installationsarbeten av specialmaskiner samt robotceller med högt teknikinnehåll. I rollen som mekanisk montör kommer även reparationer, ritningsläsning samt arbete med fixturer att förekomma. Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av montage och installationsarbeten av specialmaskiner och robotceller. Du har en bakgrund som har gett dej goda kunskaper inom pneumatik, ritningsläsning samt montage.

Personliga egenskaper

Du motiveras av att finna lösningar och tänka innovativt. Som person trivs du med att arbeta i ett klimat där mycket händer och arbetsuppgifterna varierar. Du har god social förmåga och arbetar bra självständigt såväl som i grupp. Vidare är du kvalitetsmedveten, noggrann, professionell och har stort kundfokus i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du är flexibel då arbete på annan ort kan förekomma.

Evomatic:

Evomatic är en komplett leverantör av robotlösningar. Vi har funnits sedan 1998 och är idag ett 50-tal medarbetare i Karlshamn som är helt inriktade på att ge våra kunder möjlighet att utvecklas, bli effektivare och mer konkurrenskraftiga. Vi arbetar över hela landet med företag inom så skilda branscher som automotive, livsmedelsindustri, tillverkningsindustri och engineering. En sak har våra kunder gemensamt – de har behov av en erfaren specialist inom automationsteknik. Vi levererar nyckelfärdiga utrustningar och ansvarar för konstruktion, programmering, installation, driftservice och eftermarknad. Oavsett vad ditt företag har för behov inom automatisering – så har vi tekniken och kompetensen för att konstruera pålitliga robotceller som ger ett effektivt produktionsflöde i din verksamhet.

Kompletterande information lämnas av Andreas Eriksson på 0708 424141 alternativt på andreas.eriksson@evomatic.se.  Ansökan med bifogat CV skickas till samma adress.

Evomatic söker mekanisk montör

2015-12-9

Fler nyheter