Evomatic söker en junior automationstekniker.
2022-04-07

Vi behöver förstärka vårt automationsteam i Karlshamn med en junior automationstekniker för att möta en ökad efterfrågan från marknaden.

Vi vill vara en del av din framtida utveckling till automationstekniker som gör att du kan hantera våra kundanpassade automationsprojekt som vi levererar till kunder i Sverige, men även internationellt. Våra projekt ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Du kommer att ingå i ett team av engagerade programmerare som i projektform med övriga verksamheten tar fram kompletta automationslösningar till industrin. Kort sagt ett omväxlande och utvecklande jobb i ett expansivt företag och bransch.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • PLC- och robotprogrammering.
  • HMI och servodrifter.
  • Kund och leverantörskontakter.
  • Ta fram och utvärdera olika tekniska lösningar inom projektgruppen.

Personliga egenskaper:

Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Du entusiasmerar, är pedagogisk och kommunikativ. Du har förmågan att ha ett övergripande perspektiv när det krävs men du kan även fokusera på detaljer.

Erfarenhet/Utbildning:

Du kommer från en utbildning inom automation eller har motsvarande erfarenheter. Du har ambitionen att låta PLC-system och robotteknik bli din huvudkompetens. Kunskap från programmering i andra miljöer och tidigare robothantering är meriterande för tjänsten. Projekten medför mycket kontakter med kunder och leverantörer inom och utom Sverige. Tjänsteresor är periodvis också en naturlig del i arbetet.

System:

Vi arbetar i med de större leverantörerna, främst Siemens, ABB och Yaskawa.

Vad erbjuda vi dig:

En anställning på ett av Sveriges vassaste automationsföretag. Evomatic är ett stabilt växande företag, idag över 85 anställda, med en hög teknisk kompetensnivå bland medarbetarna. Du kommer jobba i ett team där vi tillsammans löser de mest utmanande och innovativa projekten. Vi jobbar i många branscher, till exempel livsmedels-, förpacknings-, medicin- och fordonsindustrin. Detta gör arbetet både stimulerande och omväxlande.

Kompletterande information lämnas till Andreas Brovall på 070-641 67 23 eller . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.

Sista ansökningsdag är 30/5. Men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Evomatic söker en junior automationstekniker.

2022-04-7

Fler nyheter