Evomatic söker eftermarknadskoordinator
2022-04-01

Trivs du med att ha ett varierande arbete där du är spindeln i nätet? Då kan vi ha jobbet för dig! Evomatic söker just nu en koordinator till vår eftermarknadsavdelning med placering i Karlshamn.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som eftermarknadskoordinator får du en central roll i vår eftermarknadsorganisation. I rollen blir du länken mellan våra kunder och vår interna organisation. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar att planera, följa upp och återkoppla våra eftermarknadsuppdrag mot såväl våra kunder samt vår egen organisation

Som eftermarknadskoordinator hos Evomatic samarbetar du dagligen med eftermarkandsteamet för bästa upplägg för både kund och medarbetare. Arbetsuppgifterna innebär att säkerställa att alla kunduppdrag får resurser och tider tilldelade sig. Du säkerställer att vi har tillgång till uppdaterad information kring individers beläggning och uppdrag samt att information till tekniker kring uppdrag finns tillgänglig. Ekonomisk uppföljning ingår i det dagliga arbetet.

Med input från kunder samt Evomatics organisation uppdaterar du löpande resursbild och planering av avdelningen. I rollen ingår även administrativa sysslor gällande serviceorder, faktureringsunderlag mm.

Din bakgrund

  • Någon form av teknisk bakgrund/förståelse samt ett stort intresse för att lösa våra kunders uppdrag, stora som små.
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Kunskap/erfarenhet kring tekniker vad det gäller beläggning, kompetens och kundrelationer
  • Svenska samt engelska i tal och skrift.
  • Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta och en god kommunikativ förmåga både internt och externt.
  • Du gillar varierande arbetsuppgifter där du samtidigt har en stor möjlighet att påverka din arbetsdag.

 

Vi erbjuder dig

Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder, så väl nationella som internationella. Vårt nybyggda Automationscenter i Karlshamn består av ändamålsenliga och moderna lokaler som bland annat innehåller ett eget gym för vår personal.

Som eftermarknadskoordinator kommer du att få jobba ihop med ett erfaret eftermarknadsteam som stöd i din utveckling hos oss och tillsammans med övriga medarbetare vara en viktig del i formandet av avdelningen för framtiden.

Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget på sikt.

Kompletterande information lämnas av Andreas Eriksson på 0708 424141 alt

Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.

Sista ansökningsdag är 31/5. Men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Evomatic söker eftermarknadskoordinator

2022-04-1

Fler nyheter