Elektriker
2017-08-10

Vi söker elektriker till vår verksamhet i Karlshamn.

Vi behöver förstärka vår installationsavdelning med ytterligare elektriker. Du kommer att ingå i ett team av engagerade medarbetare som i projektform med övriga verksamheten tar fram kompletta installationer till industrin.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

– Skåpbyggnation

– Elinstallation

– Maskininstallation (robotceller)

– Avprovning / Driftsättning

Personliga egenskaper: Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar i projektform.

Erfarenhet/Utbildning: Du är elektriker med flera års erfarenhet som installatör inom industrin alt. maskinbyggnation.

Vad erbjuda vi dig? Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder. Vi ser automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

Kompletterande information lämnas av Andreas Eriksson 0708-424141 alt. andreas.eriksson@evomatic.se . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.

 

Elektriker

2017-08-10

Fler nyheter