Automationsingenjör: Karlshamn
2022-11-09

Om Evomatic

Evomatic AB i Karlshamn ingår sedan juni 2022 i SHAPE Technologies Group. Vi vet att framtiden är automatiserad och behöver nu förstärka vårt team med en Automationsingenjör.

Arbetsbeskrivning

Som automationsingenjör på Evomatic har du ett varierande uppdrag innehållande hög tekniknivå. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att skapa programstrukturer, bistå el-konstruktör/PLC tekniker vid inköps- och produktionsunderlag, ta fram programlösningar samt sammanställa och analysera robotsystemkrav. Du kommer också leda interna system-och programgenomgångar samt ha kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad automationsingenjör med mångårig erfarenhet av automation. Du har tidigare arbetat med ABBs, Yaskawas och/eller Fanucs robotsystem och respektive simuleringsverktyg. Du har också arbetat med PLC-/HMI-/SCADA-system samt har grundlännade kunskaper i servosystem. Förmåga att kunna tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Resor i hela världen ingår i uppdraget.

Vem är du?

För att trivas med arbetet är det viktigt att ha ett genuint teknikintresse och förmåga att arbeta med olika kulturer. Det är viktigt att du är innovativ, villig att ta ansvar och har förmågan att arbeta självständigt. Du har en stark analytisk förmåga, är strukturerad och organiserad i det dagliga arbetet, affärs- och prestationsdriven med ett lösningsfokuserat tänk.

Vi söker dig som är öppensinnad och har god samarbetsförmåga, vilket är väsentligt med tanke på att du behöver hantera ett brett nätverk både internt och externt. Du är en god kommunikatör med förmåga att hantera många ämnen parallellt.

Ytterligare information

Heltidsanställning, Resor i och utanför Sverige kan förekomma.

Mer om företaget

Du kan läsa mer om oss här: https://www.evomatic.se/.

Rekryteringsprocessen

Vi kommer att hålla intervjuer löpande under hela ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till senast den 30/11.

Kontaktuppgifter:

För frågor kontakta affärsområdeschef Kenneth Jonsson, eller projektchef Martin Eldh, .

Automationsingenjör: Karlshamn

2022-11-9

Fler nyheter