Automationschef
2016-05-20

Vi söker en chef för vår automationsavdelning till verksamheten i Karlshamn. Tjänsten blir vakant på grund av att vi genomfört ett ökat fokus på vår säljavdelning där vår nuvarande automationschef ökar sitt engagemang. Som chef för vår automationsavdelning så kommer du på ett aktivt sätt vara med och driva utvecklingen av Evomatic i en expansiv tid.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden :

  • Utveckla befintlig personal
  • Rekrytera ny personal
  • Samordna resursplanering för respektive teknikområde.
  • Driva arbetet att utveckla våra standardkoncept tillsammans med projektledarna.
  • Stöd vid kund och leverantörskontakter.
  • Ingå i Evomatic´s ledningsgrupp och rapportera till VD.

Personliga egenskaper:

Vi söker en person med goda ledaregenskaper och med en god förmåga att kunna utveckla sin personal inom ett flertal olika områden. Du är öppen och lyhörd för dina medarbetares personliga utveckling och är aktiv, drivande och vill uppnå resultat. Vidare har du ett intresse för teknik och personal samt en vilja att jobba med ständiga förbättringar.

Erfarenhet/Utbildning:

Vi tror att du har en bred bakgrund inom automationsteknik. Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande tjänst men det är inget absolut krav då vi kan erbjuda dig en utveckling inom området.

Vad erbjuder vi dig:

Vi är ett företag som jobbar med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek samt inom ett brett geografiskt område. Vi befinner oss sedan en tid tillbaka i en spännande tillväxtfas. Projekten har ofta en hög tekniknivå som kräver en flexibel organisation. Vi har idag spetskompetens inom respektive teknikområde vilket skapar en trygghet för verksamheten. Kort sagt ett omväxlande jobb i projektform med hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns det bra utsikter för dig att utvecklas inom företaget.

Kompletterande information lämnas av Jonas Persson 0705545200 alt. jonas.persson@evomatic.se . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.

Automationschef

2016-05-20

Fler nyheter